Zondag 24 juni verwacht Geel met het Belgisch Kampioenschap wielrennen voor elites veel volk. Toerisme Geel sluit het BK af met het jaarlijkse stadsfestival.

Kate Ryan en andere muzikanten zorgen op de Markt vanaf 18u voor een gratis en spetterend showgebeuren.
 
Een groots wielerfeest hoort in stijl te worden afgesloten. Met drie denderende concerten zal Geel het BK afronden. Vanaf 18 uur zorgen achtereenvolgens Kate Ryan, Festeyn en de Soulbrothers (Wim Soutaer, Charel Van Domburg en Vincent Goeminne) voor een muzikale avond op de Markt. Tijdens de namiddag pakt Toerisme Geel reeds uit met een heus kinderdorp. Ter hoogte van de Fortisbank komen drie gigantische springkastelen.
 
Het jaarlijkse stadsfestival wordt bijgevolg voor één keer niet gekoppeld aan de braderij. Met de braderij werd uitgeweken naar de periode van woensdag 27 juni tot en met zondag 1 juli. Op die slotdag zorgt het horecaplatform bovendien opnieuw voor stevig muziekwerk op de Markt met o.a. een optreden van de Geelse coverband Pope Fiction. Stationsstraat, Nieuwstraat, Markt en Pas worden naar aanleiding van de braderij vanaf dinsdag 26 juni, 18u tot maandagochtend 2 juli afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.